Smartlog v3 » Benny Engelbrecht » Den næste valgkamp er gået i gang
Opret egen blog | Næste blog »

Benny Engelbrecht

- medlem af Folketinget

Den næste valgkamp er gået i gang

15. Jan 2008 08:54, Benny-Engelbrecht

Jan Prokopek JensenDanskerne skal i stemmeboksen rigtig mange gange i de kommende to år. I efteråret er der menighedsrådsvalg, sandsynligvis kommer der også i dette efterår en afstemning om et eller flere af de danske forbehold og i 2009 skal der først vælges medlemmer til EU-parlamentet og dernæst skal det afgøres hvilke mænd og kvinder der skal sidde i perioden fra 2010 i byråd og regionsråd.

Det er den sidste valgkamp der for alvor begyndte i går aftes, for mit vedkommende. Altså ikke fordi jeg selv stiller op til byrådsvalget, men det gør min gode partifælle borgmester Jan Prokopek Jensen.
Der er dog vældig langt fra de store opstillingsmøder i USA til lille Ulkebøl, hvor vi i går aftes var til en vældig hyggelig generalforsamling. Ulkebøl er traditionelt den første partiforening til at holde generalforsamling i Sønderborg og dette år var ingen undtagelse. Derfor var det også her borgmesteren fik den første fornyelse af sit mandat. Det i øvrigt naturligvis helt udramatisk. Jeg var dirigent på generalforsamlingen og da vi nåede punktet ”indstilling af borgmesterkandidat”, udbrød et medlem ”genvalg!”, hvilket fik den samlede forsamlings taktfaste klapsalver. Jo, der er ingen tvivl om opbakningen til vores borgmester.
Og alligevel giver det et lille gys ved tanken om, at første skridt på vejen dermed er taget, til at Jan atter kan sætte sig på borgmesterposten fra 2010, om vælgerne giver ham mandat til det. For mig der var med til Jans seneste valgkampagne, hvor socialdemokraterne genvandt ”regeringsmagten” i Sønderborg, vækker det mindelser til en travl, men også utrolig spændende tid.

Der er små to år til kommunalvalget, men allerede med afgørelsen på generalforsamlingen i Ulkebøl i går aftes, er valgkampen for alvor skudt i gang.
Og det var faktisk helt rart i går aftes, i min egenskab af dirigent, at have den store fornøjelse at udsende en helt kort pressemeddelelse, der kunne berette, at Jan Prokopek Jensen blev valgt som borgmesterkandidat på generalforsamlingen. Det var ikke overraskende, det var ikke prangende, men det er historisk.

www.benny-engelbrecht.dk

Benny Engelbrecht
Benny Engelbrecht
- socialdemokraternes forbrugerordfører

Månedsoversigt for indlæg

« June 2018 »
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Søg


Tags

Arkiv