Smartlog v3 » Benny Engelbrecht » Gang i Danmark
Opret egen blog | Næste blog »

Benny Engelbrecht

- medlem af Folketinget

Gang i Danmark

15. Sep 2007 20:39, Benny-Engelbrecht

Løberuter I dag har været en særdeles aktiv dag med optakt til den store ”Gang i Danmark”-dag i morgen søndag den 16. september. Jeg var i morges ude på en løberute, for at anmelde den i Radio Syd (DR P4) og senere i dag gik Charlotte og jeg med på en march i Sønderborg. Og hvorfor nu det?

Jeg har den grundholdning at politikere bør være med til at sætte et godt eksempel. Det betyder ikke at alt hvad man foretager sig skal være ”helligt”, men hvis jeg kan være med til at sætte fokus på det vigtige i at dyrke motion – uanset hvem man er – så medvirker jeg gerne til det.
I alt 74 kommuner har tilmeldt sig projektet – blandt dem alle fire sønderjyske kommuner. Du kan læse meget mere om Gang i Danmark på projektets hjemmeside, hvor du også kan finde en løberute eller gangsti i nærheden af dig.

Den rute jeg prøveløb i morges var en del af Gendarmstien ved Broager. I øvrigt en del af ruten ved Gendarmløbet, der er et stort tilløbsstykke hvert efterår. Desværre var det meget blæsende i morges – ja, faktisk var det første gang i mange måneder jeg var nødt til at løbe med både lange bukser og langærmet trøje. Du kan finde ruten og andre ruter i Sønderborg kommune lige her...

Der er mange sundhedsprojekter der falder sammen i Sønderborg i denne tid, hvor den store KRAM-undersøgelse (KRAM står for kost, rygning, alkohol og motion), der er arrangeret af det nationale råd for folkesundhed. Det var en kombination af KRAM, Gang i Danmark og Sønderborg Handel der stod bag initiativet i eftermiddag med en march rundt i Sønderborg. Det kostede en rund tier at være med, penge der gik ubeskåret til Sønderborg Sygehus’ børneafdeling.

Og hvad gør man så når man sådan kommer hjem fra en aktiv dag? Ja, man går naturligvis en tur med hundene. Efter sådan en dag er det helt i orden at sætte sig med benene oppe.

www.benny-engelbrecht.dk

Benny Engelbrecht
Benny Engelbrecht
- socialdemokraternes forbrugerordfører

Månedsoversigt for indlæg

« June 2018 »
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Søg


Tags

Arkiv

Relaterede