Smartlog v3 » Benny Engelbrecht » Politik på Facebook
Opret egen blog | Næste blog »

Benny Engelbrecht

- medlem af Folketinget

Politik på Facebook

17. Jul 2008 08:57, Benny-Engelbrecht

Illustration fra www.ft.dkMan skal ikke altid være den første, sagde jeg til mig selv, da jeg første gang overvejede at gå på det sociale netværk Facebook. Jeg var meget tidligt ude som bloggende politiker og når jeg så min kone over skulderen når hun var på Facebook kunne jeg godt se at jeg lige skulle vente til jeg havde lidt tid til overs i kalenderen. Den tid blev det så til nu, efter at sommer-roen så småt er begyndt at sænke sig over mig.

En af de mange funktioner på Facebook er at man kan skrive noget om sig selv og sine favoritter. Hvilken slags musik, bøger, film kan man lide. Og så kan man skrive sine yndlingscitater. Jeg var naturligvis nødt til at vælge et Churchill-citat – hvis du vil vide hvilket må du ind og kigge på min profil. Men hvad ville Churchill mon have sagt om Facebook, havde han levet i dag?
Mit gæt er: ”Facebook er opfundet for at give alle, selv politikere, chancen for at have venner”.
Nu blev det så mig og ikke Churchill der sagde det, men måske har du et bedre bud på hvad han kunne have sagt?

Ligesom weblogs og hjemmesider er Facebook et supplement til den politiske kommunikation. Det er en oplagt mulighed for politisk interesserede til at følge med i hvad der sker for de politikere de kender, men det kræver også noget af politikerne. Der skal leveres et indhold og der skal gives lidt af mennesket bag politikeren. Ikke mindst fordi det er tidskrævende, ligesom at skrive weblogs, så er der en latent risiko for at opleve døde, eller i det mindst snorksovende, profiler på Facebook, når den første interesse for projektet er gået over.

Min erfaring som blogger fortæller mig at det er den største udfordring, at være vedholdende, for en blog er aldrig bedre end det seneste indlæg. Og er det indlæg for gammelt – så skrider læserne.

Bortset fra det, er det utrolig hyggeligt at møde så mange kendte ansigter i cyberspace. Hvis du ikke allerede er på Facebook, så kan jeg faktisk anbefale det. Og da platformene spiller sammen, kan man naturligvis læse dette indlæg både på min almindelige blog og på min profil på Facebook.

www.benny-engelbrecht.dk

Kommentarer

 1. Canada Goose Norge
  1. Dec 2011 01:43
  1

  Tenker å kjøpe en eiendom i Canada? Deretter må du lese vår guide til å kjøpe en eiendom i Canada.<a href="http://www.canada-goose-norge.org" title="Canada Goose Norge">Canada Goose Norge</a>

 2. Louis vuitton outlet store
  21. Apr 2012 09:22
  2

  http://www.cclouisvuittonuk.org Louis Vuitton UK
  http://www.mylouisvuittonuk.net louis vuitton bags
  http://www.onlinelouisvuittosale.com louis vuitton outlet online
  http://www.onlinelouisvuittonstore.net/ louis vuitton online
  http://www.outletlouisvuittonstore.org louis vuitton outlet store
  http://www.uklouisvuittononline.net louis vuitton outlet store
  http://www.borselouisvuittonit.org borse louis vuitton
  http://www.tiffanyandcoweb.com Tiffany jewellery

 3. Beats By Dre
  7. Nov 2012 06:37
  3

  Velkommen til vores <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Billige Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre Danmark</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Monster Beats</a> Store! Stræb efter at give dig den bedste service og høj kvalitet af produkter - <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-studio-c-40.html">Beats By Dre Studio</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-solo-c-39.html">Beats By Dre Solo</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-pro-c-38.html">Beats By Dre Pro</a>!

  Du skal have en fantastisk <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre</a>, såsom en håndtaske, når <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">DK Beats By Dre</a> bevæger dig. Tendens til ikke at sætte spørgsmålstegn ved du kan altid finde en Lv damer håndtaske, der bidrager i dit look og stil. Du vil være i stand til at vælge et antal Luksus beats by dre på typer af punge, såsom <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Monster Beats</a> og også skoletasker. Når du skal bruge en med hensyn til at udføre eller måske foretagende, paraferet eller monogram gruppe af <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre Danmark</a> måske passer en person godt.

 4. Beats By Dre
  8. Nov 2012 07:47
  4

  Velkommen til at købe vores hjemmeside produkter: <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Salg</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Danmark</a> and <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Dr Dre Beats</a>.
  These produkters - <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dr Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre Danmark</a> are popular!

 5. Beats By Dre
  4. Dec 2012 07:22
  5

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info/
  http://www.dk-beats.info/

 6. Beats By Dre
  5. Dec 2012 10:27
  6

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.monsterhovedtelefoner.info store and purchase them!

Benny Engelbrecht
Benny Engelbrecht
- socialdemokraternes forbrugerordfører

Månedsoversigt for indlæg

« May 2018 »
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Søg


Tags

Arkiv

Relaterede