Smartlog v3 » Benny Engelbrecht » Statsministerens Crtl C
Opret egen blog | Næste blog »

Benny Engelbrecht

- medlem af Folketinget

Statsministerens Crtl C

6. Oct 2007 09:56, Benny-Engelbrecht

Det har været en hektisk politisk uge i Danmark. Beskyldningerne er fløjet højt og lavt. Titusinder af mennesker har demonstreret mod regeringen, for velfærd, mod nedskæringer. I landets kommuner svedes der over de mange nedskæringer borgerne skal pålægges og midt i det hele har vi lært at den for tiden siddende statsminister er særdeles bekendt med funktionen Crtl C / Crtl V på sit tastatur. Ekstra Bladet påviste tidligere på ugen hvordan en hel del af statsministerens åbningstale var genbrug for tidligere taler.
På den måde er statsministeren blevet fanget i samme fælde, som studerende der kopierer deres opgaver fra nettet og afsløres af opmærksomme lærere.

Men betyder det noget? Næ – for ugens helt store politiske stunt handler om konfetti. Den konfetti der ”tvang” Pia Kjærsgaard bort fra Christiansborg Slotsplads i tirsdags. Og er det ikke bare typisk at det er der den store velfærdsdemonstration ender? Der er sikkert et par spindoktorer der fryder sig over den udvikling. Det ville jeg i alt fald gøre hvis jeg var i deres sko. For det er bedre at de yderste fløje skændes om konfetti, end at regeringen lægges under yderligere pres i spørgsmålet om bedre løn- og arbejdsforhold for de offentligt ansatte.

Dermed vinder regeringens spinstrategi desværre endnu en gang – men lad os nu se hvor længe de kan holde det brølende konfliktspøgelse fra livet…

Benny Engelbrecht
Benny Engelbrecht
- socialdemokraternes forbrugerordfører

Månedsoversigt for indlæg

« June 2018 »
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Søg


Tags

Arkiv