Smartlog v3 » Benny Engelbrecht » Trenden er sat med politiske blogs
Opret egen blog | Næste blog »

Benny Engelbrecht

- medlem af Folketinget

Trenden er sat med politiske blogs

23. Nov 2006 14:07, Benny-Engelbrecht

De politiske blogs er ved at blive mere og mere almindelige her 185 dage efter jeg skriv mit første politiske blog-indlæg. Det var i en tid hvor jeg endnu ikke var valgt som folketingskandidat i Syddanmarks største valgkreds.
Jeg er ikke i tvivl om at den politiske blog jeg skriver har været et godt supplement til mine øvrige aktiviteter, men de må aldrig stå alene.

Man kan helt kort sige at det der virker godt på nettet, virker også godt "i virkeligheden". Det stærkeste af disse virkemidler er det man på nettet kalder "interaktivitet". Jeg vil kalde det "dialog" eller "samtale".
Man har altså muligheden for at have en idéudveksling mellem politiker og vælger. De gode politiske blogs er netop med til at udvikle politik.

Det er netop også dialogen mellem politiker og vælger, der er nøglen til at forhindre politikerlede og mindske afstanden. Her er nettet en del af løsningen, men ikke hele løsningen. Det er også politikerens ansvar at gøre sig tilgængelig på anden måde - for eksempel ved at møde vælgerne der hvor de er.

På Ekstra Bladets online udgave kan man finde en artikel om tre danske folketingspolitikere der har egne blogs. Min kollega fra Venstre Ellen Thrane Nørby er en af de der nævnes i den sammenhæng. Ellen begyndte for nylig at skrive blogs.
Jeg synes det er interessant at jeg - måske - med min satsning på kommunikation via weblogs, har været med til at inspirere andre.

Artiklen kan i øvrigt læses her...

Du kan også læse min partifælle Magnus Heunickes weblog her...

www.benny-engelbrecht.dk

Benny Engelbrecht
Benny Engelbrecht
- socialdemokraternes forbrugerordfører

Månedsoversigt for indlæg

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Søg


Tags

Arkiv

Relaterede